Zašto Farmeraj?

Enikon

Farmeraj je naš dobavljač voća koje serviramo našim zaposlenicima za okrjepu i osvježenje. Ovim putem pohvaljujemo kvalitetu voća i profesionalan pristup, pravovremenu dostavu  i promptne reakcije u "kriznim" situacijama. Ukratko naša poslovna suradnja je a zavidnom nivou i nadamo se da će takva biti i dalje.

Gordana Petrović

Rougemarin

Zašto Farmeraj? Zbog uvijek dostupnog svježeg voća i povrća iznimne kvalitete. Dostava je poizdana i pravovremena, a za bilo kakve hitne intervencije su uvijek na raspolaganju.

Tomislav Ivanović

Zelendvor

Zašto Farmeraj? U prvom redu zbog kvalitete povrća, koja nam najbolje odgovara u odnosu svježine, kvalitete i količine, i zbog brze dostave s obzirom da radimo već od 10 h prije podne.

Mario Dabo

Vinodol

Farmeraj volimo jer su zeleni, domaći i svježi. Volim i što su točni u isporuci. Farmeraj je zapravo zelen-raj.

Irina Ban

Ožujsko pub maksi

Danas je teško naći poslovnog partnera koji je istovremeno i prijatelj, sve odlike barem ima. Uvijek pazi na vrijeme, pazi da uvijek ispuni dogovoreno, spasi kad pogriješiš, napomene da ga neće biti, pita jel' sve u redu iako zna da je. Ukratko, hvala na zadnje tri godine, želim nam još najmanje toliko.

Danijel Pezdevšek

Tekka

Farmeraj biramo zbog svježine i kvalitete namirnica, puzdane i pravovremene dostave te zato što koliko god egzotičnu namirnicu tražili, uvijek daju sve od sebe da ju isporuče.

Mario Minder