Veleprodaja

Veleprodaja je naša temeljna djelatnost na putu distribucije voća, povrća i gljiva do veleprodajnih korisnika diljem Hrvatske. Veleprodaju vršimo u prostorima našeg novog centralnog skladišta u sklopu poslovno-skladišnog objekta „Žitnjak d.d." na adresi Marijana Čavića 8 u Zagrebu.

U ponudi je svježe voće i povrće iz svakodnevnog otkupa. Svi proizvodi su dio sezonske ponude naših dnevnih dobavljača domaćih proizvoda iz svih poljoprivrednih krajeva Hrvatske te uvoznih artikala sa europskih veletržnica.

U našoj ponudi možete naći dnevno svježe salate, začinsko bilje, plodovito, lisnato i korjenasto povrće, grahorice, razne kupusnjače, krumpire i lukovice, gljive te razno sezonsko voće… Preko 200 osnovnih proizvoda s mogućnošću nabave specijalnih i vansezonskih proizvoda čine naš centar za nabavu "sve na jednom mjestu".

Naši zadovoljni korisnici su razni trgovci koji u svojoj ponudi nude dnevno svježe domaće proizvode i opskrbljivači restoranskih kuhinja. Svi oni kod nas mogu računati na redovnu opskrbu, provjerenu kvalitetu i pouzdano porijeklo namirnica. Nastojimo ispuniti sve njihove zahtjeve točno i na vrijeme.

Korisnici koji drže do ovih vrijednosti prepoznaju naš angažman i zajedno sa nama čine mrežu distribucije svježine od proizvođača do krajnjeg korisnika. Otvorenom komunikacijom i uz pomoć modernih kanala naručivanja zaprimit ćemo vaše narudžbe i spremiti robu po vašim potrebama i zahtjevima što dodatno olakšava ovaj brz i izazovan posao u distribuciji svježih kratkotrajnih proizvoda.

Uštedite na vremenu nabave kako biste vašu energiju usmjerili na još bolju prodaju...to je naša misija.

Otvoreni smo ranim jutrom od 5 h svakim radnim danom za sadašnje i buduće korisnike koji nas mogu kontaktirati na e-mail prodaja@farmeraj.hr te naručiti putem ovog web shopa…