Veleprodaja

Veleprodaja je naša temeljna djelatnost na putu distribucije voća, povrća i gljiva do veleprodajnih korisnika diljem Hrvatske. Veleprodaju vršimo u prostorima našeg skladišta u sklopu ponude objekta „Zagrebačka veletržnica i hladnjača“ na Žitnjaku, Slavonska avenija 7, Zagreb.

U ponudi je svježe voće i povrće iz svakodnevnog otkupa. Svi proizvodi su sezonska ponuda naših dnevnih dobavljača domaćih proizvoda iz svih poljoprivrednih krajeva Hrvatske.

U našoj ponudi možete naći dnevno svježe salate, začinsko bilje, plodovito, lisnato i korjenasto povrće, grahorice, razne kupusnjače, krumpire i lukovice, gljive te razno sezonsko voće…

Naši zadovoljni kupci su razni trgovci koji u svojoj ponudi nude dnevno svježe domaće proizvode, a kod nas mogu računati na redovnu opskrbu, provjerenu kvalitetu i pouzdano porijeklo namirnica.

Korisnici koji drže do ovih vrijednosti prepoznaju naš angažman i zajedno sa nama čine mrežu distribucije svježine od proizvođača do krajnjeg korisnika. I kod nas se kaže “tko rano rani, bolju robu grabi“ što za naše korisnike s povjerenjem i uz pomoć modernih sredstava za komuniciranje ne predstavlja dodatni problem, jer smo voljni zaprimiti vaše prednarudžbe i spremiti robu po vašim potrebama i zahtjevima što dodatno olakšava ovaj brz i izazovan posao u distribuciji svježih kratkotrajnih proizvoda.

Otvoreni smo ranim jutrom od 5 h svakim radnim danom za sadašnje i buduće korisnike koji nas mogu kontaktirati na e-mail prodaja@farmeraj.hr te naručiti putem ovog web shopa…


VSC Pro+ Online Trgovina   Otvaranje Web Shopa