Poštovani posjetitelji dobrodošli u web shop-trgovinu tvrtke Farmeraj d.o.o.

Farmeraj d.o.o. za trgovinu i usluge spcijalizirana je tvrtka za otkup, prodaju i dostavu svježeg voća, povrća i gljiva. Modul web trgovine dostupan je registriranim korisnicima; pravne osobe, kupci-građani.

VELEPRODAJA I SURADNJA

Ako ste se odlučili za suradnju sa nama iz ovih objavljenih sadržaja, molimo vas pošaljite nam pismo namjere za suradnju putem e-mail adrese info@farmeraj.hr, kako bi smo vas osobno kontaktirali i utvrdili obostrano mogućnosti za suradnju, dostavu i naše komercijalne uvjete prodaje. Po dogovoru o suradnji unosimo vaše osnovne pristupne podatke te vam šaljemo lozinku za pristup modulu web trgovine. Tako postajete registrirani korisnik te imate mogućnost naručivanja i uvida u aktualnu ponudu, dostupnost i cijene pojedinih artikala, 24h dnevno.

MALOPRODAJA I DOSTAVA

Maloprodaju i dostavu vršimo na području grada Zagreba za registrirane korisnike i narudžbe putem web shopa (www.farmeraj.hr).

Dostavu vršimo vlastitim prijevozom u ovim okvirima:
• DOSTAVU vršimo na području GRADA ZAGREBA.
• Minimalni iznos narudžbe 15,00 eura.
• USLUGA DOSTAVE - 5,50 eura. Za narudžbe veće od 55,00 eura - BESPLATNA DOSTAVA.
• Narudžbe je moguće podići na našem skladištu do 12, SUBOTOM do 10 sati.
• Dostava proizvoda moguća je najranije idući dan od dana narudžbe.

REGISTRIRANI KORISNICI

Maloprodajni kupci samostalnom registracijom na naš web shop postaju registrirani korisnici, te tada imaju mogućnost naručivanja i uvida u aktualnu ponudu, dostupnost i cijene pojedinih artikala, 24h dnevno. Na ovim stranicama možete naći većinu naše aktualne ponude i aktualne cijene sa i bez PDV-a. Iako se svakodnevno trudimo ažurirati ponudu i podatke uz artikle naglašavamo mogućnost nedostataka ili grešaka u objavama,te zadržavamo pravo promjene istih s najboljim namjerama.

KAKO NARUČITI?

  1. Prijavite se u web trgovini.
    2. Ubacite proizvode u kašetu/košaricu.
    3. Završite narudžbu.
    4. Na Vaš e-mail dobit ćete potvrdu i broj narudžbe.

    Cijeli postupak naručivanja i dodatna objašnjenja rado će vam približiti naši administratori s ciljem unaprijeđenja usluge i logistike.

Farmeraj - upute za korištenje internet trgovine

Molimo vas da nam prijavite greške i zastoje u radu stranice kako bi ih mogli otkloniti u što kraćem roku. (kontrola@farmeraj.hr).

Vaš Farmeraj ;)