Batat narančasti ili slatki krumpir je izvrstan i zdrav prilog u svim verzijama pripremanja ove namirnice. Pečen, pržen ili kuhani batat upotpunit će svako mesno ili riblje jelo.
Hrskava stabljika sa mekanim listovima je uvijek savršen spoj uz lagani meditaranski ručak. Uvrstite ju i u doručak kao izvrsnu kombinaciju sa jajima ili kao laganu večeru u salati.
Bosiljak je začin koji se odlično sljubljuje sa tjesteninom i rajčicom. Ovi mirisni listovi najbolje će doći do izražaja pripremljeni kao pesto. Obogatit će svaku salatu, pizzu, ali i koktel.
Dostupno uz narudžbu dan ranije do 12h, za kasnije narudžbe upitna dostupnost i isporuka
Ove vrlo ukusne gljive bijelog, debelog i mekanog mesa mogu se pripremati na razne načine: u rižotu, umacima, kao prilog, u juhama ili pohane kao zaseban obrok. Umjesto usitnjavanja, bukovače je potrebno rezati na trakice kod pripreme jela.
Gomoljasti korijen nepravilnog oblika i blagog slatkastog okusa. Koristi se svježa ili termički obrađena, a još je poznata kao divlji krumpir, slatki krumpir, morska repa ...