Otkup voća i povrća pokretač je našeg posla. Otkup vršimo na terenu, zelenim tržnicama i prostorima našeg skladišta. Vršeći otkup direktno od domaćih proizvođača već niz uspješnih poslovnih godina stvorili smo mrežu zadovoljnih dobavljača i partnera u zajedničkoj distribuciji domaćih proizvoda.

Specijalizirali smo se za sektor svježeg sezonskog povrća i voća te koristimo resurse iz svih poljoprivrednih krajeva naše zemlje. Prateći sezonske prinose pokrivamo ponudu većine artikala na cjelogodišnjoj razini kombinirajući proizvode od Baranje, Slavonije, Podravine, Posavine, Međimurja, Zagrebačke županije, Korduna, Istre, Like, Zadarskog zaleđa, Dalmacije, Doline Neretve te pojedinih otoka…

Ponudu upotpunjujemo vansezonskim i egzotičnim voćem i povrćem, biranim otkupom sa europskih veletržnica te na taj način nudimo kompletan asortiman i cjelogodišnju ponudu gotovo svim traženim proizvodima voća, povrća i gljiva. Otkup je naš izbor u prepoznavanju kvalitete, selekciji sorti i širini ponude, stoga smo svjesni svoje uloge u odabiru i prepoznavanju kvalitete koju želimo ponuditi krajnjem korisniku.

Prilikom svakog otkupa vodimo se izborom najbolje kvalitete proizvoda i proizvođača koji stoje iza toga. Uz postojeće proizvođače tako reći partnere u dosadašnjoj suradnji otvoreni smo i za nove domaće dobavljače i njihove proizvode koji će pratiti naše poznavanje kvalitete i odgovornosti koju pružamo našim kupcima.
Kontaktirajte nas sa vašom ponudom na e-mail nabava@farmeraj.hr