Farmeraj webshop
Sortiraj:
Artikla po stranici:

NARANČA egipat

Porijeklo: Egipat
Kratki opis: Narančasta loptica II. klase radi svoje široke primjene svakodnevna je namirnica u mnogim kuhinjama, kafićima i domaćinstvima. Umaci, marinade, kreme, torte, kolači, sokovi, ..., te kao zdrav međuobrok.
Sadrži: 1 KG sadrži cca. 5 plodova

DOSTUPNOST
14,50 Kn
Kg

GREJP CRVENI

Porijeklo: JAR
Kratki opis: Crvenkasta svježina okusa u kiselo gorkoj kombinaciji. Ocijeđen ili u komadu savršen izvor vitamina za svaki dan.
Sadrži: 1 KG sadrži cca. 3 plodova

DOSTUPNOST
16,00 Kn
Kg

GREJP ŽUTI

Porijeklo: Turska
Kratki opis: Žuta svježina okusa u kiselo gorkoj kombinaciji. Ocijeđen ili u komadu savršen izvor vitamina za svaki dan.
Sadrži: 1 KG sadrži cca. 3 plodova

DOSTUPNOST
16,00 Kn
Kg

NARANČA

Porijeklo: Španjolska
Kratki opis: Narančasta loptica radi svoje široke primjene svakodnevna je namirnica u mnogim kuhinjama, kafićima i domaćinstvima. Umaci, marinade, kreme, torte, kolači, sokovi, ..., te kao zdrav međuobrok.
Sadrži: 1 KG sadrži cca. 5 plodova

DOSTUPNOST
16,50 Kn
Kg

LIMUN

Porijeklo: Južna Afrika
Kratki opis: Kažu savršen početak dana... Neizostavna namirnica svakog domaćinstva radi svoje široke primjene u jelima, čajevima, sokovima, a i kao savršena osvježavajuća limunada. P.S. Može se koristiti kao i ekološko sredstvo za čišćenje doma.
Sadrži: 1 KG sadrži cca. 10 plodova

DOSTUPNOST
17,00 Kn
Kg

LIMETA

Porijeklo: Mexico
Kratki opis: Nezaobilazna zelena loptica svakog koktela. Osvježavajuće arome i mirisa kao dodatak raznim jelima i napitcima. P.S. Dodajte par kriški limete u vodu za zdravlje i ljepotu.
Sadrži: 1 KG sadrži cca. 10 plodova

DOSTUPNOST
32,00 Kn
Kg

Upišite se u našu mailing listu

Visa MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode CorvusPay

Mathema d.o.o.