Krumpir je namirnica koju najčešće koristimo kao ukusan prilog na bezbroj načina. Bijeli krumpir je mekaniji i lakše se skuha stoga je pogodan za variva, pire ili restani krumpir i mnoge druge priloge od kuhanog krumpira.
Pečeni ili prženi krumpir je najpopularniji prilog jelima – crveni krumpir će mu podariti hrskavost zbog svoje čvrste strukture. Pomfri, pole, pečeni krumpir u rolu, i bezbroj drugih recepata za neodoljivu hrskavost crvenog krumpira.
Glavica zelja puna zdravih hrskavih listova u zimskim mjesecima je prava okrijepa organizmu.
Konzumirajte zelje narezano u salati, dinstano sa krpicama ili kao odličan prilog mesu.
Crveno zelje može ugrijati organizam u zimskim mjesecima na mnogo ukusnih načina: dinstano kao prilog kobasicama i divljači ili uz tjesteninu, narezano u salatama ili kao dodatak u varivu. Zdrava i ukusna namirnica koja štiti organizam.
Listovi kineskog zelja su odličnog okusa i idealni za pripremu salata sa raznim sastojcima. Ovi zdravi listovi se mogu pripremati sa raznim jelima u woku i savršeno se slažu sa piletinom.
Mlado zelje narezano u salati upotpunit će svako jelo. Odlično je prodinstano sa junetinom ili u zdravom varivu, savršen u kombinaciji sa grahom. Zdravo, ukusno i uvijek dostupno.