Koraba je kupusnjača slatkastog i blagog okusa koja izvrsno pristaje u svim juhama. Njen korijen može upotpuniti mnoga variva i salate, a svježe narezana postaje hrskav i zdrav zalogaj.
Listovi korijandera su izrazito aromatični, citrusnog i osvježavajućeg okusa. Ovaj začin se dodaje u razne salse, umake i juhe prilikom serviranja kako bi listovi ostali svježi i puni aroma.
Krastavac narezan u salati, pripremljen u varivu ili nekom super zdravom osvježavajućem napitku. Ovaj zdravi plod koristite i kao beauty tretman jer ima sjajna kozmetička svojstva.
Osim što je niskokalorican, ovaj krastavac je iznimno socan i ukusan, idealan za salate uz žlicicu vrhnja i malo soli. Njegova korica je tanka, bez gorcine i bez potrebe da se guli. Što ga tanje narežete dobit cete više arome i sladora njegova okusa. Plodovi su zašticeni folijom od isušivanja i transporta.
Mladi bijeli krumpir je upravo savršen za pripremu izvrsnih toplih i hladnih salata. Uz malo kopra postaje neodoljiva kombinacija mirisa i okusa. Pripremajte ga na pari ili koristite za pripremu ukusnih juha.
Glavica zelja puna zdravih hrskavih listova u zimskim mjesecima je prava okrijepa organizmu.
Konzumirajte zelje narezano u salati, dinstano sa krpicama ili kao odličan prilog mesu.